Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CCPG A Coruña (779923) - Racing de Zamora (989444) » 649186336: T61/J6/IV

Liga 649186336 Información oficial sobre el partido 649186336 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / IV.26 (3449)

CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido 0 - 0 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CCPG A Coruña Alineación oficial del equipo 'CCPG A Coruña' en el partido 0 - 1 Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CCPG A Coruña

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CCPG va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enric Roca va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Diego Maceda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Efim Tumaev va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ricardo Martín per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CCPG va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Enric Roca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): CCPG per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Olivier Mote va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Racing de Zamora

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Ricardo Martín va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gustavo Salgado, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Gustavo Salgado, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oroitz Epinarriaga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Wilfrido Vecino va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Jorge Valero Ríos va estar a punt de posar per davant a Racing amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gustavo Salgado va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en Oroitz Epinarriaga va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.