Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Zamora (989444) - Sexyneers 2 (1370772) » 649186317: T61/J1/IV

Liga 649186317 Información oficial sobre el partido 649186317 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / IV.26 (3449)

Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 1 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
Angelo Carcano (9') 1 - 0
Haritzeder Zalakain (38') 2 - 0
2 - 1 Addy de Lange (76')
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 2 - 1 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Zamora Alineación oficial del equipo 'Racing de Zamora' en el partido 1 - 0 Sexyneers 2 Alineación oficial del equipo 'Sexyneers 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Zamora

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Racing s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Angelo Carcano per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Haritzeder Zalakain va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ricardo Martín va rematar alt.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Valero Ríos de Racing va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Oroitz Epinarriaga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): David Cordellas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Óscar Eraso havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oroitz Epinarriaga de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sexyneers 2

Goles Goles

  • 186 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Sexyneers. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Addy de Lange va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Gunnar Bartges va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sexyneers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gunnar Bartges, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Faber Erauw de Sexyneers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.