Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ordep FC (1337613) - Santomera f.c (1419447) » 649186288: T61/J8/IV

Liga 649186288 Información oficial sobre el partido 649186288 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.25 (3448)

Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 2 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
Guillermo Pinto (26') 1 - 0
1 - 1 Rui Xil (29')
Guillermo Pinto (81') 2 - 1
Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 2 - 1 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ordep FC Alineación oficial del equipo 'Ordep FC' en el partido 3 - 0 Santomera f.c Alineación oficial del equipo 'Santomera f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ordep FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Ordep, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Guillermo Pinto per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Guillermo Pinto, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ordep se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Sergio Raventos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 289 Minuto 12 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Raúl Oña Vivar per la seva rapidesa. Al minut 12 va intentar marxar per velocitat d'en Serbest Nehroz, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Xevi Serrat va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ordep se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Pinto. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Sergio Raventos del Ordep ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Santomera f.c

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador visitant Rui Xil va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 29 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Santomera, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Joan Juberó va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santomera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jēkabs Brūnais, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Seran Nadal va entorpir al marcador d'en Serbest Nehroz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jēkabs Brūnais de Santomera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.