Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zelandonii CF (1578698) - PioFC (119631) » 649186172: T61/J7/IV

Liga 649186172 Información oficial sobre el partido 649186172 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / IV.23 (3446)

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 3 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
Sorin Lupulescu (23') 1 - 0
1 - 1 Adjona 'El Feo' Blanco (26')
1 - 2 Mark Derybaba (81')
1 - 3 Mark Derybaba (85')
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 3 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 3 - 0 Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido
Tiene mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Sorin Lupulescu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Zelandonii va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zoilo Casaio en un 1 contra 1 amb el porter 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sorin Lupulescu va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Fèlix Olesa del Zelandonii ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fèlix Olesa va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Carlos Yurrita de Zelandonii va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Carlos Yurrita va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Zelandonii va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Yurrita va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però 曾 (Zeng) 'el Chino' 维栎 (Weili) va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Carlos Yurrita de Zelandonii va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fèlix Olesa de Zelandonii la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Sociatas

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Sociatas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Adjona 'El Feo' Blanco va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Adjona 'El Feo' Blanco va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mark Derybaba, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 85, Notis Karkampasis va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Mark Derybaba, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sociatas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ponç Chirivella va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Pellico de Sociatas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.