Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zelandonii CF (1578698) - White Wolf F.C. (1577925) » 649186166: T61/J5/IV

Liga 649186166 Información oficial sobre el partido 649186166 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / IV.23 (3446)

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 4 fidelutos Alineación oficial del equipo 'fidelutos' en el partido
0 - 1 Miguel Luis Rama (32')
0 - 2 Juri van Parijs (39')
0 - 3 Bucéfalo Chávez (51')
0 - 4 Juri van Parijs (65')
Zoilo Casaio (84') 1 - 4
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 1 - 4 fidelutos Alineación oficial del equipo 'fidelutos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 2 - 2 fidelutos Alineación oficial del equipo 'fidelutos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,5 % 34,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zelandonii van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Zoilo Casaio va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fèlix Olesa va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Šimon Čálek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 24 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ruben Lunazzi va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zoilo Casaio va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 64 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 204 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Josep Puigbarraca es va posar les mans a la cara després que al minut 67 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Paulo Nobre da Conceição de Zelandonii va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni de Rada de Zelandonii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fèlix Olesa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

fidelutos

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, fidelutos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Luis Rama es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Juri van Parijs de fidelutos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Bucéfalo Chávez va aprofitar un error defensiu al minut 51, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a fidelutos.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Juri van Parijs va marcar al minut 65 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Henning Bothe, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bucéfalo Chávez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El fidelutos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Kamil Koperwas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juri van Parijs que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Martín Henales va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Miguel Luis Rama, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.