Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic ceferino (795222) - Dream Catalunyone (1437292) » 649185964: T61/J11/IV

Liga 649185964 Información oficial sobre el partido 649185964 en Hattrick

04.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 11 / IV.19 (3442)

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 6 - 3 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Alejandro Fuster Ruiz (2') 1 - 0
1 - 1 Juan Antonio Irauqui (30')
Gonzalo Ichaso (32') 2 - 1
2 - 2 Ruperto Elosu (33')
Gonzalo Ichaso (42') 3 - 2
3 - 3 Mihnea Codrea (49')
Daniel Torquemada (63') 4 - 3
Lesław Moczyński (64') 5 - 3
Per Strömstedt (71') 6 - 3
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 6 - 3 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 3 - 1 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene bastante suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a a.ceferino va ser Alejandro Fuster Ruiz.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Gonzalo Ichaso, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Gonzalo Ichaso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. a.ceferino es posava per davant!
  • 139 Minuto 63 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Daniel Torquemada va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Juan Antonio Irauqui per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 3
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lesław Moczyński, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Per Strömstedt va augmentar l'avantatge de a.ceferino a 6 - 3 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Per Strömstedt va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alejandro Fuster Ruiz, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 219 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a a.ceferino va estar a punt d'arribar en un córner. En David Carbone va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Fuster Ruiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Otoitz Eskutxuri, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Lesław Moczyński una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Antonio Erosa va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 en Juan Antonio Irauqui va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Dream Cat va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ruperto Elosu, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.
  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Mihnea Codrea va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Dream Cat, al minut 49. El marcador va canviar a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Miguel Marín Sánchez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adán Pichulmán va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Es duien 35 minuts de partit jugats quan Mihnea Codrea va estar a punt de posar per davant a Dream Cat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Adán Pichulmán va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Dream Cat que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mihnea Codrea, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.