Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - athletic ceferino (795222) » 649185939: T61/J4/IV

Liga 649185939 Información oficial sobre el partido 649185939 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / IV.19 (3442)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 4 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
0 - 1 Daniel Torquemada (37')
0 - 2 Alfredo Forment (49')
0 - 3 Lesław Moczyński (59')
0 - 4 Daniel Torquemada (89')
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 0 - 4 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 2 athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mihnea Codrea va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en 裕介 (Yusuke) 村松 (Muramatsu), però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edward Nambozo va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Adán Pichulmán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Miguel Marín Sánchez de Dream Cat no va ser gol per ben poc.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Edward Nambozo gairebé marca per a Dream Cat al minut 69 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Dream Cat va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Denis Sazonov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

athletic ceferino

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dream Cat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Torquemada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del a.ceferino es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 37.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfredo Forment va augmentar l'avantatge de a.ceferino a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Alfredo Forment arribés a peus de Lesław Moczyński, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a a.ceferino el 0 - 3.
  • 139 Minuto 89 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Daniel Torquemada va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Mihnea Codrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): a.ceferino va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Alejandro Fuster Ruiz va quedar-se sol davant el porter Iñaki Babio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): David Carbone de a.ceferino, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Gonzalo Ichaso va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Otoitz Eskutxuri al minut 89.