Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exc3s_FC (1457048) - HeisenFC (1339462) » 649185531: T61/J14/IV

Liga 649185531 Información oficial sobre el partido 649185531 en Hattrick

25.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 14 / IV.11 (3434)

U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 1 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Manuel Torres Arroyo (54') 1 - 0
U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 1 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 2 - 0 Polo Aire F.C. Alineación oficial del equipo 'Polo Aire F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Torres Arroyo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Santa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 54.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Christoph Rösner es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Polo Aire F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Polo van sortir al contraatac al minut 6, però Paraskevas Koukos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Casiano Galdón va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Sigifredo Zelaya va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sébastien Battu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Polo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paraskevas Koukos va sortir per sobre el travesser.