Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hispanisnopla (1368550) - Exc3s_FC (1457048) » 649185506: T61/J8/IV

Liga 649185506 Información oficial sobre el partido 649185506 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / IV.11 (3434)

Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 0 - 5 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
0 - 1 Manuel Torres Arroyo (11')
0 - 2 Antonio Torres Cabrera (23')
0 - 3 Antonio Torres Cabrera (28')
0 - 4 Patrick di Atorian (76')
0 - 5 Edgar Meló (80')
Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 0 - 5 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido 1 - 1 U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispanisnopla

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ramiro Andrés Peucelle va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan Olaf Guldborg des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): HPA va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 66 que Selçuk Hulagu no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Filip Piekarz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 69 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Santa prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Manuel Torres Arroyo.
  • 184 Minuto 23 (Gol de penalti): Passaven 23 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Antonio Torres Cabrera va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Santa per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 28. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Antonio Torres Cabrera. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Patrick di Atorian de Santa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Santa. A fi d'aconseguir el 0 - 5, van tocar-la en curt per tal que Edgar Meló xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Antonio Torres Cabrera, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Antonio Torres Cabrera va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Christoph Rösner va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Patrick di Atorian després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Andrei Militaru va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Després de 51 minuts, Frodewin Puppele va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Andrei Militaru va estar atent i va desviar la pilota a córner.