Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exc3s_FC (1457048) - Hispanisnopla (1368550) » 649185501: T61/J7/IV

Liga 649185501 Información oficial sobre el partido 649185501 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / IV.11 (3434)

U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 4 - 5 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
0 - 1 Roué Ramautar (4')
Hansruedi Kösker (10') 1 - 1
1 - 2 Roué Ramautar (16')
1 - 3 Alexandru Fitero (26')
Alfonso Utrera (31') 2 - 3
Hansruedi Kösker (57') 3 - 3
3 - 4 Roué Ramautar (74')
3 - 5 Matei Mihalache (82')
Alfonso Utrera (90') 4 - 5
U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 4 - 5 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 2 - 1 Hispanisnopla Alineación oficial del equipo 'Hispanisnopla' en el partido
Tiene suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,9 % 5,1 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Santa va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vukašin Ćorović, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Hansruedi Kösker que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alfonso Utrera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 108 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Christoph Rösner de Santa va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Hansruedi Kösker, que no va perdonar.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Santa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 5 mitjançant en Alfonso Utrera.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Julio Fabrer va estar a punt d'empatar per a Santa quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Andrei Militaru va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HPA. La jugada d'estratègia del Santa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vukašin Ćorović va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Christoph Rösner va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Hispanisnopla

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de HPA Roué Ramautar va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Santa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roué Ramautar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del HPA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 16.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexandru Fitero, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roué Ramautar va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de HPA el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Matei Mihalache va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 5!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edelt Fassold.