Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

B. Uni (773605) - Partizan de Vitoria (1456608) » 649185376: T61/J4/IV

Liga 649185376 Información oficial sobre el partido 649185376 en Hattrick

16.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 4 / IV.9 (3432)

WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 1 - 5 Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido
0 - 1 Arnaud Rodrigues (36')
0 - 2 Héctor Macua López (39')
Emīls Gulbis (40') 1 - 2
1 - 3 Eloy Valdés (86')
1 - 4 Ricky Feskens (89')
1 - 5 Jan Aarstad (89')
WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 1 - 5 Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 1 - 1 Fc Anandal Alineación oficial del equipo 'Fc Anandal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WaveS_TeaM II

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Emīls Gulbis trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emīls Gulbis va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Zenone Cavalieri va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chike Igho! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Fc Anandal

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Anandal va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Arnaud Rodrigues, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Héctor Macua López de Anandal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Eloy Valdés, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El porter de Anandal va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricky Feskens va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jan Aarstad de Anandal va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Anandal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Óscar Torreblanca va desviar el xut final de Giovanni Battista D’Annibale després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Héctor Macua López hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arnaud Rodrigues havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anandal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eloy Valdés, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Sixto de Ambía de Anandal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.