Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realaravaca (1455701) - Stormclaws (125652) » 649185284: T61/J9/IV

Liga 649185284 Información oficial sobre el partido 649185284 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / IV.7 (3430)

realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 2 - 1 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
0 - 1 Mario Tesoro (49')
Josep Nadal (64') 1 - 1
Luka Mrkšić (67') 2 - 1
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 2 - 1 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 2 - 0 Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realaravaca

Goles Goles

  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Josep Nadal de realaravaca va aconseguir igualar el partit al minut 64, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 67 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de realaravaca. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Luka Mrkšić xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Valentino Angemi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a realaravaca per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Leonard Callinan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Piri Tamaikona va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Stormclaws

Goles Goles

  • 141 Minuto 49 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Stormclaws van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Mario Tesoro.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Józef Tylicki va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mauro Díaz de Cadorniga, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Paweł Kiedrowski va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Lassi Japola va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lassi Japola.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mathias Mittweida es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Ozores de Stormclaws amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.