Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realaravaca (1455701) - Pirinews (490098) » 649185271: T61/J5/IV

Liga 649185271 Información oficial sobre el partido 649185271 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / IV.7 (3430)

realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 3 - 4 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
Samuel Chelmsford (5') 1 - 0
1 - 1 Bernhard Dehlblom (33')
Valentino Angemi (36') 2 - 1
2 - 2 Robert Westerlund (38')
2 - 3 Boian Nikolayenko (49')
Abílio Ribeiro (51') 3 - 3
3 - 4 Rosendo Fariñas (70')
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 3 - 4 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 5 - 1 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
Tiene mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realaravaca

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Samuel Chelmsford va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 5, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del realaravaca, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Valentino Angemi va donar a realaravaca un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 110 Minuto 51 (Gol de falta): Abílio Ribeiro va aconseguir l'empat per a realaravaca mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Leonard Callinan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abílio Ribeiro va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piri Tamaikona de realaravaca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pirinews

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Bernhard Dehlblom que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Robert Westerlund per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Boian Nikolayenko va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 49.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, Pirineus es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Rosendo Fariñas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luka Mrkšić va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 13 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bernhard Dehlblom va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Bernhard Dehlblom va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César Usuga.