Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

realaravaca (1455701) - Yarca Athletic (802131) » 649185255: T61/J2/IV

Liga 649185255 Información oficial sobre el partido 649185255 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / IV.7 (3430)

realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 5 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Olivier Dauphin (37') 1 - 0
Anton Tscharner (39') 2 - 0
Argaudas Teleišis (43') 3 - 0
Víctor Orozco León (66') 4 - 0
Leonard Callinan (89') 5 - 0
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 5 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido 2 - 0 Yarca Athletic Alineación oficial del equipo 'Yarca Athletic' en el partido
Tiene bastante suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

realaravaca

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el realaravaca va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olivier Dauphin, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Anton Tscharner va incrementar l'avantatge de realaravaca amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Argaudas Teleišis va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Víctor Orozco León va augmentar l'avantatge de realaravaca a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de realaravaca pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leonard Callinan va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a realaravaca va estar a punt d'arribar en un córner. En Víctor Orozco León va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Olexandr Lyopa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Abílio Ribeiro, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leonard Callinan per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alejandro Cerviá va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Argaudas Teleišis va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Awad Shehab El Din de realaravaca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Orozco León.

Yarca Athletic

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yarca Athl a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Abdelwahid Bencheroune va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Yarca Athl va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mauro Díaz de Cadorniga va desviar el xut final de Oxel Bellota després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Yarca Athl va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abdelwahid Bencheroune que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Mauro Díaz de Cadorniga va fer una estirada espectacular al minut 40, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Víctor Madoz.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Oxel Bellota va fer una magnífica centrada, però la rematada de Guim Montells va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.