Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_Slim_Shadiers (1431010) - mahou-boys (489341) » 649185069: T61/J10/IV

Liga 649185069 Información oficial sobre el partido 649185069 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / IV.3 (3426)

The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 0 - 0 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The_Slim_Shadiers Alineación oficial del equipo 'The_Slim_Shadiers' en el partido 2 - 1 mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,3 % 7,7 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Slim_Shadiers

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): The_Slim_Shadiers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Claudiu Teşoi en un 1 contra 1 amb el porter Henning Stanitz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Profas Jokubavičius va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a The_Slim_Shadiers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tobías Campañó, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Sílvio Camargo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Claudiu Teşoi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

mahou-boys

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Brillantino Caranza va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Edmond Wick que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Miquel Mulet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Xeremías Lamelo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Albalá de mahou-boys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.