Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dayaz Mavericks (777976) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 649184938: T61/J6/IV

Liga 649184938 Información oficial sobre el partido 649184938 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / IV.1 (3424)

True Blonde Hunters Alineación oficial del equipo 'True Blonde Hunters' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
0 - 1 Kentzi Kortari (8')
Franciscus Henneman (35') 1 - 1
André Gerstner (84') 2 - 1
Ēriks Žagariņš (85') 3 - 1
True Blonde Hunters Alineación oficial del equipo 'True Blonde Hunters' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
True Blonde Hunters Alineación oficial del equipo 'True Blonde Hunters' en el partido 2 - 3 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

True Blonde Hunters

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, Franciscus Henneman va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): André Gerstner va donar a Hunters un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hunters pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ēriks Žagariņš va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ēriks Žagariņš va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en André Gerstner rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hunters sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Franciscus Henneman, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Franciscus Henneman de Hunters va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En André Gerstner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Deportivo Opañel

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kentzi Kortari que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CD Opañel.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 de partit, Gregori Vilalta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Kentzi Kortari va estar a punt de posar per davant a CD Opañel amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kornél Szieben va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jordi Sendiu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Kentzi Kortari va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kornél Szieben va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Patricio Asín va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.