Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los_Mataos (802067) - Las Ranas Descontentas (438624) » 649184896: T61/J10/III

Liga 649184896 Información oficial sobre el partido 649184896 en Hattrick

28.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 10 / III.16 (3423)

Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 4 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Svenne Haldbæk (7') 1 - 0
1 - 1 Gorecho Pedreira (22')
1 - 2 Adur Zabaltza (25')
Kjeld Dodemond (38') 2 - 2
2 - 3 Leon Gent (47')
2 - 4 Gorecho Pedreira (61')
Robi Schuster (72') 3 - 4
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 3 - 4 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido 0 - 5 Las Ranas Descontentas Alineación oficial del equipo 'Las Ranas Descontentas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Mataos

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Svenne Haldbæk de Los_Mataos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kjeld Dodemond de Los_Mataos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Robi Schuster va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Los_Mataos i marcant el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el Los_Mataos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kjeld Dodemond no va estar gens encertat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Kjeld Dodemond va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Joachim Tausch de Los_Mataos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Las Ranas Descontentas

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 22 minuts Gorecho Pedreira va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Descontentas agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adur Zabaltza amb mestria.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Antoni Buch va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Descontentas, Leon Gent, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Gorecho Pedreira va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Gorecho Pedreira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gorecho Pedreira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Juan Carlos Ruiz de Castilla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Leon Gent es va quedar sol davant del porter, al minut 82. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Gerard Ordinas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Pierre Hébert va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Santiago Hayos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leon Gent es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.