Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCMambo (794443) - Kastañazo (485990) » 649184848: T61/J12/III

Liga 649184848 Información oficial sobre el partido 649184848 en Hattrick

11.01.2020 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 12 / III.15 (3422)

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 1 - 3 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
Antonio Francalanci (6') 1 - 0
1 - 1 Felipe de Borja (58')
1 - 2 Manuel Cuenca (73')
1 - 3 Manuel Cuenca (77')
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 1 - 3 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 2 - 0 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Leitus s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Antonio Francalanci per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 黄 (Huang) 安国 (Anguo) de Leitus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Uzay Tanrıdağ. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Antonio Francalanci es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): 黄 (Huang) 安国 (Anguo) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Rafael Deza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Jannik Weinges es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Richard Lagemaat va estar a punt d'acabar en gol al minut 70, però el porter visitant Rafael Deza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Uzay Tanrıdağ quasi marca en una jugada assajada de córner que Günther Dangl havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 el Leitus va posar setge sobre la defensa central visitant però en 黄 (Huang) 安国 (Anguo) no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Añaterve Torres Guzmán de Leitus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kastañazo

Goles Goles

  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, el Kastañazo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felipe de Borja, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 143 Minuto 73 (Gol de contra por la derecha): Manuel Cuenca va marcar al minut 73 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Kastañazo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Manuel Cuenca, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kastañazo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lorenzo Aimar va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kastañazo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Agostiño Chantada va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): El Kastañazo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Manuel Cuenca la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.