Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real alcala f.c (1369354) - Vehinsa F.C. (796982) » 649184805: T61/J1/III

Liga 649184805 Información oficial sobre el partido 649184805 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / III.15 (3422)

real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido 0 - 3 Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido
0 - 1 Wilburn Gorrell (13')
0 - 2 Nils Breibert (55')
0 - 3 Arda Turan (67')
real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido 0 - 3 Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido 2 - 0 Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real alcala f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): alcala va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andeka Iria ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 el alcala va posar setge sobre la defensa central visitant però en Bartolomej Sopka no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sepp Weginger de alcala va intentar batre la porteria rival al minut 22 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Michalis Koumparoulis va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): alcala va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Michalis Koumparoulis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Héctor Rodolfo 'El Muro' Paleta i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a alcala, però el xut de Carlos Márquez Ulloa va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Sepp Weginger no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 13 (Gol tiro lejano): Després de 13 minuts el Vehinsa, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Wilburn Gorrell sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 107 Minuto 55 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Vehinsa Nils Breibert va anotar el 0 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Antón 'Capitán' Meléndez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vehinsa, un peu providencial d'en Arda Turan va situar el 0-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vehinsa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Romano Mastalia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Vehinsa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Romano Mastalia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vehinsa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arda Turan va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 89 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.