Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oropesa VsT (1589150) - Ola owned U (122381) » 649184804: T61/J1/III

Liga 649184804 Información oficial sobre el partido 649184804 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / III.15 (3422)

Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 3 - 1 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
Óscar Matute Suso (30') 1 - 0
1 - 1 Donato Colletti (68')
Ramiro Clavijo (81') 2 - 1
Illarte Ordibar (89') 3 - 1
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 3 - 1 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 5 - 0 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
Tiene mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oropesa VsT

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Cucs prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Óscar Matute Suso va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ramiro Clavijo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Cucs se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Cucs va aconseguir el 3 - 1 quan Illarte Ordibar va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Cucs va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rosendo da Bouza en un 1 contra 1 amb el porter Alfredo Duarte Ferreira Anjos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guido Pagliaro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Rosendo da Bouza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nikanor Landa va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Ramiro Clavijo gairebé va marcar per a Cucs des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Nikanor Landa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Illarte Ordibar va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

UAOC

Goles Goles

  • 143 Minuto 68 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de UAOC eren letals, i Donato Colletti va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Wiesław Wrokulski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El UAOC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Hilton Vacca va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Carlos Celaeta s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.