Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cesana fc (779241) - C.A. Furvus (310126) » 649184724: T61/J9/III

Liga 649184724 Información oficial sobre el partido 649184724 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / III.13 (3420)

Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 4 - 0 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
Sergio Gabaldón (3') 1 - 0
Jeroni Bosch (41') 2 - 0
Iztok Šimec (43') 3 - 0
Iztok Šimec (78') 4 - 0
Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 4 - 0 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido 2 - 0 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cesana fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergio Gabaldón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Jeroni Bosch va incrementar l'avantatge de Cesana amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cesana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Iztok Šimec va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Cesana va augmentar la diferència quan Iztok Šimec no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Iztok Šimec, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Iztok Šimec. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 54 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Maria Torredeflot va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jeroni Bosch va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iztok Šimec va rematar alt.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Jeroni Bosch gairebé va marcar per a Cesana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jeroni Bosch de Cesana va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Abdelhafiz Abakil de Cesana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.A. Furvus

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Furvus van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Gerard Gost no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Furvus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Olly Frazier, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Furvus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando de la Sierra va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Calzón de Furvus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Carlos Calzón de Furvus per doble groga al minut 88.