Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alevosia (1337849) - C.A. Furvus (310126) » 649184719: T61/J7/III

Liga 649184719 Información oficial sobre el partido 649184719 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / III.13 (3420)

Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 1 - 1 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
Joel Tejedor (48') 1 - 0
1 - 1 Francisco Javier Granullas (65')
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 1 - 1 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alevosia Alineación oficial del equipo 'Alevosia' en el partido 2 - 0 C.A. Furvus Alineación oficial del equipo 'C.A. Furvus ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alevosia

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Alevosia va ser Joel Tejedor.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Joel Tejedor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kévin Vaux va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Alfredo Orovitz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joel Tejedor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Ibrahim Sakho del Alevosia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Ibrahim Sakho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Alfredo Orovitz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ibrahim Sakho va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Kévin Vaux va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alevosia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexandre Langlais va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Alfredo Orovitz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

C.A. Furvus

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, Primo Zumaya va pentinar un córner cap al segon pal que Francisco Javier Granullas va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Furvus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gerard Gost va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Furvus van sortir al contraatac amb encert al minut 43, però Carlos Calzón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Furvus va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Yong Yong Lai va desviar el xut final de Pol Casanova després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Furvus van sortir al contraatac al minut 50, però Carlos Calzón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.