Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Metalurjicas Priego (492240) - R.C.D. Matrukitos (486661) » 649184638: T61/J1/III

Liga 649184638 Información oficial sobre el partido 649184638 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / III.12 (3419)

Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 2 - 5 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
0 - 1 Saül Porqueras (16')
Queco Cuxart (25') 1 - 1
Tahmasb Choubtarash (34') 2 - 1
2 - 2 Kerman Errezola (68')
2 - 3 Virgilio Huacacolque (71')
2 - 4 Kjell Inge Hauge (77')
2 - 5 Ismael Sève (88')
Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 2 - 5 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 2 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,8 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalurjicas Priego

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al MET una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Queco Cuxart, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MET eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Tahmasb Choubtarash va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Tahmasb Choubtarash va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Jean Mollerup va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Matrukitos agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Saül Porqueras amb mestria.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 68 minuts Kerman Errezola va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Virgilio Huacacolque va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Matrukitos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 2 - 4, quan Kjell Inge Hauge va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, una falta xutada per Ismael Sève va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 5 per a Matrukitos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Kerman Errezola va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Ignacio Mata Luque va estar a punt de posar per davant a Matrukitos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gregório Coluna va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ferrán Olmedo López va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Ismael Sève, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nicolas Le Goff va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ismael Sève, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88 de partit, Nicolas Le Goff va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.