Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palleirans (988959) - S.D. Crema de Orujo (1593074) » 649184530: T61/J2/III

Liga 649184530 Información oficial sobre el partido 649184530 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / III.10 (3417)

Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 1 - 0 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
Alessandro Sorbara (83') 1 - 0
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 1 - 0 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing León Alineación oficial del equipo 'Racing León' en el partido 2 - 0 S.D. Crema de Orujo Alineación oficial del equipo 'S.D. Crema de Orujo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing León

Goles Goles

  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alessandro Sorbara, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Jhovanny Cardozo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Racing va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fuco Cadilla ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alessandro Sorbara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Fuco Cadilla va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Racing.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Racing va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Alessandro Sorbara va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Artze Legorburu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Cuadrillero de Racing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Montoya de Dios de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

S.D. Crema de Orujo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Jordi Panareda va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.