Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HANNIBAL '77 FC (312924) - Anguila C.F. (1581146) » 649184278: T61/J9/III

Liga 649184278 Información oficial sobre el partido 649184278 en Hattrick

21.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 9 / III.5 (3412)

HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 1 Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido
Torsten Linde (31') 1 - 0
1 - 1 Xavi Cabós (34')
Torsten Linde (53') 2 - 1
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 1 Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HANNIBAL '77 FC Alineación oficial del equipo 'HANNIBAL '77 FC' en el partido 2 - 0 Anguila C.F. Alineación oficial del equipo 'Anguila C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HANNIBAL '77 FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): HANNIBAL va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Torsten Linde va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de HANNIBAL. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Torsten Linde xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Amine Beloufa del HANNIBAL ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sami Mahrem va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Sami Mahrem, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a HANNIBAL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Maj Kodila, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Maj Kodila va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El HANNIBAL ho intentava per la dreta per mitjà de Dalibor Balković, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomás de Arnoia de HANNIBAL va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Maj Kodila per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis 'Arregla' Cisternas va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Anguila C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Xavi Cabós va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Anguila CF i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Cédric Becker va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Anguila CF van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 68 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Gilberto Acuña no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Anguila CF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Cédric Becker des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sava Uzelac.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Günay 'Indio' Efza de Anguila CF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.