Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Briviesca C.F. (492982) - SuguTeam (799903) » 649184264: T61/J5/III

Liga 649184264 Información oficial sobre el partido 649184264 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / III.5 (3412)

Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 2 - 2 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
0 - 1 Pere Mascarell (2')
Ştefan Bocean (42') 1 - 1
Jan Sebralla (72') 2 - 1
2 - 2 Albentosa Taltavull (74')
Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 2 - 2 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 2 - 1 SuguTeam Alineación oficial del equipo 'SuguTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ştefan Bocean va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Briviesca empatava el partit, 1 a 1, al minut 42.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 72 gràcies a la jugada de Jan Sebralla, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Montassar Farouk hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Briviesca va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ştefan Bocean va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ulaş Evgin.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jan Sebralla del Briviesca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Briviesca va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Octavian Popa en un 1 contra 1 amb el porter Ulaş Evgin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Omar Stigliano va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Ulaş Evgin va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

SuguTeam

Goles Goles

  • 187 Minuto 2 (Gol tiro lejano): En Zyad Baddi conduïa pel cercle central i, veient a en Pere Mascarell desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): Era obvi que el SgT volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 74 van aconseguir marcar quan en Albentosa Taltavull va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de SgT va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zyad Baddi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Amets Berroeta va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Camilo Vallerotondo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Zyad Baddi de SgT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.