Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - Hipotecado (1437220) » 649184192: T61/J2/III

Liga 649184192 Información oficial sobre el partido 649184192 en Hattrick

02.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 2 / III.4 (3411)

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 5 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Víctor Fuendetodos (5') 1 - 0
Niguel Aretio (17') 2 - 0
Sergio Camalva (32') 3 - 0
Ramón Fuenmayor (37') 4 - 0
Sergio Camalva (88') 5 - 0
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 5 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 5 - 0 Hipotecado Alineación oficial del equipo 'Hipotecado' en el partido
Tiene un resultado normal 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Víctor Fuendetodos, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 135 Minuto 17 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Niguel Aretio va demostrar la seva experiència quan al minut 17 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sergio Camalva es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Ramón Fuenmayor va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Moyatzo va augmentar la diferència quan Sergio Camalva no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Niguel Aretio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Nacho Horión va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Sergio Camalva, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Agustín Espiga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ernesto Goitisolo per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nacho Horión va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Sergio Camalva gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nacho Horión va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Baudelio Pérez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hipotecado

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Dénes Fehér va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Eddy D'Auphrino, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Dénes Fehér que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dénes Fehér va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hipotecado va anar a parar a la dreta de l'atac on en Orixe Sagardi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eddy D'Auphrino de Hipotecado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.