Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el bar de moe III (779997) - Seny,pit i collons! (492716) » 649184152: T61/J5/III

Liga 649184152 Información oficial sobre el partido 649184152 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / III.3 (3410)

el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 0 - 4 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
0 - 1 Eduardo Rodríguez Navas (11')
0 - 2 Ignacio Vázquez Armero (12')
0 - 3 Alfredo Eidocaín (28')
0 - 4 Ignacio Vázquez Armero (33')
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 0 - 4 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el bar de moe III Alineación oficial del equipo 'el bar de moe III' en el partido 1 - 2 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el bar de moe III

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdul Godharvi de bar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Claudio Vidal Llorente sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Eduardo Rodríguez Navas marcar el 0 - 1 per al Seny,pit.
  • 181 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ignacio Vázquez Armero va augmentar l'avantatge de Seny,pit a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Alfredo Eidocaín de Seny,pit va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 33 minuts quan Pau Clanchet va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ignacio Vázquez Armero, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ignacio Vázquez Armero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Enzo Drain, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gustavo Adolfo Bustos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Seny,pit va ser a punt de marcar al minut 66, quan el seu jugador Jayro Martorell va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Seny,pit va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pau Clanchet, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Pau Clanchet de Seny,pit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.