Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinnsen Racing Club (987952) - Seny,pit i collons! (492716) » 649184135: T61/J1/III

Liga 649184135 Información oficial sobre el partido 649184135 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / III.3 (3410)

Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 4 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
0 - 1 Lazar Pajić (30')
Milică Tecuceanu (42') 1 - 1
Fernando Brizuela (68') 2 - 1
Fernando Brizuela (72') 3 - 1
Serafín Ramos Alonso (82') 4 - 1
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 4 - 1 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido 2 - 0 Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 110 Minuto 42 (Gol de falta): Sinnsen equilibrava els comptes al minut 42 quan en Milică Tecuceanu va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Brizuela, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Sinnsen se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 68.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Sinnsen va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fernando Brizuela va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Serafín Ramos Alonso va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Sinnsen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wiktor Gajownik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Sinnsen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Brizuela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Zeno Segatto.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En 黄 (Huang) 海恩 (Haien) va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Seny,pit. La jugada d'estratègia del Sinnsen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 黄 (Huang) 海恩 (Haien) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 黄 (Huang) 海恩 (Haien) de Sinnsen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Lazar Pajić va marcar al minut 30 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Xesús Adanza de Seny,pit va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudio Vidal Llorente de Seny,pit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.