Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichito United (778535) - Cartagineses F.C. (794389) » 649184103: T61/J8/III

Liga 649184103 Información oficial sobre el partido 649184103 en Hattrick

14.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 8 / III.2 (3409)

Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 1 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
0 - 1 Carlo Zonarelli (30')
Tommi Lukumies (61') 1 - 1
Alfred Kiniorski (83') 2 - 1
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 1 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 0 Cartagineses F.C. Alineación oficial del equipo 'Cartagineses F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichito United

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Bichito va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Tommi Lukumies, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Ville Karnaattu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bichito, Alfred Kiniorski, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Bichito enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ján Jančo va marxar per velocitat al minut 38 i va fer una passada de la mort a Cyril Latour, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Alfred Kiniorski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Placido Rizzatti va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bichito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Emili Panyella es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Alfred Kiniorski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Cartagineses F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Carlo Zonarelli va posar els visitants Cartagineses per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Paweł Perzan va poder marcar per a Cartagineses en un servei de cantonada picat per en Yasser Guessouss quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Cartagineses van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Javier Perdiguero des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Viorel Dăscălescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cartagineses va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Paweł Perzan va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.