Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mon Calamari (1333784) - LOS ECHENIQUES (1589927) » 649183981: T61/J5/II

Liga 649183981 Información oficial sobre el partido 649183981 en Hattrick

23.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 5 / II.4 (3407)

Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 1 - 2 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
0 - 1 Patryk Płaskoń (12')
Gianni Tangorra (17') 1 - 1
1 - 2 Sebastian Arantzadi (34')
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 1 - 2 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mon Calamari Alineación oficial del equipo 'Mon Calamari' en el partido 1 - 0 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mon Calamari

Goles Goles

  • 187 Minuto 17 (Gol tiro lejano): En Humphrey Brinkman conduïa pel cercle central i, veient a en Gianni Tangorra desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 11 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gleb Bazylev ja els havia advertit que el porter contrari, en Juan Antonio Rul, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 219 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ulf Ekerhovd va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gleb Bazylev, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Gianni Tangorra va rebre molts aplaudiments. Al minut 40 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): Patryk Płaskoń va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cochinero, al minut 12. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 106 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts, Sebastian Arantzadi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cochinero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tomeu Bardina, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cochinero va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Patryk Płaskoń va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Sebastian Arantzadi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Mauro Cata va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cochinero que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.