Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrejoneros (487847) - LOS ECHENIQUES (1589927) » 649183970: T61/J1/II

Liga 649183970 Información oficial sobre el partido 649183970 en Hattrick

26.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 1 / II.4 (3407)

Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 6 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
0 - 1 Reiner Stoetter (14')
Dominic Ward (27') 1 - 1
1 - 2 Ramiro Cabarrús (28')
1 - 3 Patryk Płaskoń (38')
1 - 4 Sebastian Arantzadi (41')
1 - 5 Gayo Abaeto (54')
Dominic Ward (75') 2 - 5
Odol Liñán Rubio (77') 3 - 5
3 - 6 Reiner Stoetter (82')
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 3 - 6 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrejoneros Alineación oficial del equipo 'Torrejoneros' en el partido 4 - 0 Al Trote Cochinero Alineación oficial del equipo 'Al Trote Cochinero' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrejoneros

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Tom Kjær Petersen la va rematar Dominic Ward amb una magnífica volea que va fer pujar per a Torrejoneros el 1 - 1.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 2 - 5 quan en Dominic Ward, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Torrejoneros a l'empat.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Odol Liñán Rubio es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 5, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Torrejoneros va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Carlos García-Gallego la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Odol Liñán Rubio va poder marcar per a Torrejoneros en un servei de cantonada picat per en Andreas Klinger quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Tom Kjær Petersen no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Torrejoneros va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos García-Gallego va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Juan Antonio Rul va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Tom Kjær Petersen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Al Trote Cochinero

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Reiner Stoetter va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cochinero, al minut 14. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Cochinero agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ramiro Cabarrús amb mestria.
  • 137 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 38 en Tomeu Bardina va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Patryk Płaskoń podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El Cochinero era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sebastian Arantzadi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 54 (Gol de contra por la izquierda): Gayo Abaeto va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cochinero i marcant el 1 - 5.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Reiner Stoetter de Cochinero va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 76 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Shimon Hasar va ser clau en la jugada d'atac de Cochinero al minut 76, quan ell mateix va fer una passada brutal a Patryk Płaskoń, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.