Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Pakete (1586565) - gran depor alcoyano 2 (1593496) » 649183932: T61/J7/II

Liga 649183932 Información oficial sobre el partido 649183932 en Hattrick

07.12.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 7 / II.3 (3406)

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 3 - 4 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
William Sundér (5') 1 - 0
1 - 1 Yuriy 'Matador' Gritsenko (26')
William Sundér (36') 2 - 1
2 - 2 Matvey Shkalikov (67')
2 - 3 Stéphane Meyer (83')
Ambrosio Abadía (85') 3 - 3
3 - 4 Matvey Shkalikov (88')
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 3 - 4 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 2 - 0 gran depor alcoyano 2 Alineación oficial del equipo 'gran depor alcoyano 2' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a William Sundér de Pakete aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): William Sundér va donar a Pakete un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Pakete equilibrava la balança al minut 85. En Ambrosio Abadía, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En William Sundér, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ayvaz Belezoğlu va estar a punt d'acabar en gol al minut 69, però el porter visitant August 'El Pulpo' Sol va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En William Sundér del Pakete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ayvaz Belezoğlu de Pakete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

gran depor alcoyano 2

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 26. L'anotador per alcoyano va ser Yuriy 'Matador' Gritsenko, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 136 Minuto 67 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ngouri Diop es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Matvey Shkalikov per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 67 passava a ser 2 - 2.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stéphane Meyer va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 108 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 88, en Samuel Antona Montoro la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Matvey Shkalikov que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Matvey Shkalikov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): alcoyano va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Samuel Antona Montoro es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, un refús desafortunat de Neelko van Heemst, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Samuel Antona Montoro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Yuriy 'Matador' Gritsenko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Joosua Kähärä va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Neelko van Heemst, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Yuriy 'Matador' Gritsenko de alcoyano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.