Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bostjalona (314295) - FC Universe (1592224) » 649183816: T61/J6/II

Liga 649183816 Información oficial sobre el partido 649183816 en Hattrick

30.11.2019 14:00:00
Liga: Temporada 61 / Jornada 6 / II.1 (3404)

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 1 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Luis Roelas (69') 1 - 0
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 1 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 3 - 0 FC Universe Alineación oficial del equipo 'FC Universe' en el partido
Tiene mala suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Goles Goles

  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Bostjalona va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 69 Luis Roelas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Bostjalona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Elías Clamp ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Silvio Boiro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrey Gribashov va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Philip Kiebbe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Roelas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Philip Kiebbe al minut 80 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Belmonte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC Universe

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alireza Miladi de Universe va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Harry Salesch al minut 31 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ismael Novell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Isahak Babikyan de Universe es va guanyar la targeta groga merescudament.