Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 649108210

Liga 649108210 Información oficial sobre el partido 649108210 en Hattrick

23.11.2019 13:25:00

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 6 - 2 branzelite Alineación oficial del equipo 'branzelite' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 8 - 0 branzelite Alineación oficial del equipo 'branzelite' en el partido
Tiene mala suerte 7.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIMPIKO

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): OLIMPIKO s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Evgeni Todorov per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Dimitar Ivanov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del OLIMPIKO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 14.
  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): OLIMPIKO prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Reto Fauth va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): Vladimir Kolev de OLIMPIKO va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Reto Fauth que va completar la jugada que feia pujar el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de OLIMPIKO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eugen Racoviţă va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Plamen Gergovski va incrementar l'avantatge de OLIMPIKO amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Evgeni Todorov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Engin Galip una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Otto Gutenberg va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Plamen Gergovski per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Otto Gutenberg va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Reto Fauth va sorprendre Otto Gutenberg amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

branzelite

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Jan Mola va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 11.
  • 163 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 15 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Vincenzo Catalano marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Svetoslav Modev va encarar al porter al 59, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.