Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

papel de culo (1578137) - F.C.Marlota (1584557) » 648250044: T61/R1

Copa 648250044 Información oficial sobre el partido 648250044 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

papel de culo Alineación oficial del equipo 'papel de culo' en el partido 4 - 3 F.C.Marlota Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
papel de culo Alineación oficial del equipo 'papel de culo' en el partido 4 - 0 F.C.Marlota Alineación oficial del equipo 'F.C.Marlota' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papel de culo

Goles Goles

  • 114 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 30. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Marian Iliev va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Diego Pernía de papel aconseguir un gol al minut 41 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): papel s'avançava al marcador al minut 60, després d'un rebot que va caçar en Michele Martello per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Joan Julien de papel, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Casemiro Chievo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Michele Martello de papel gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 63, Michele Martello de papel va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C.Marlota

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Guiu Gramuntell donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 160 Minuto 56 (Gol de falta): Héctor David Retamozo va empatar per a F.C.Marlota, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): En Tomas Madalengoitia entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C.Marlota, un peu providencial d'en Reinmund Vogler va situar el 3-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Tomas Madalengoitia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Tomas Madalengoitia, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Raúl Piernas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ramón Torres Toro des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Sébastien Calvarin va marcar al minut 72 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.