Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Lora (1434139) - Movies (1594047) » 648249333: T61/R1

Copa 648249333 Información oficial sobre el partido 648249333 en Hattrick

23.10.2019 12:00:00
Copa: Temporada 61 / Ronda 1

Manchester Lasarte Alineación oficial del equipo 'Manchester Lasarte' en el partido 6 - 7 Movies Alineación oficial del equipo 'Movies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Manchester Lasarte Alineación oficial del equipo 'Manchester Lasarte' en el partido 3 - 2 Movies Alineación oficial del equipo 'Movies' en el partido
Tiene bastante suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manchester Lasarte

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Manchester amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Diego Palomba en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Manchester una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Enrique De Lima, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 60.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Manchester equilibrava la balança al minut 81. En Fayez Al-Jaidah, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 114 Minuto 90 (Gol de penalti): Després de 90 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Manchester, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Teobaldo Freitas de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 4. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Manchester contenien la respiració mentre en Gabriel Calfunao s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 5 - 4 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Paolo Toninelli de Manchester va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 232 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Al minut 105, Gabriel Calfunao gairebé va marcar per a Manchester des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmond Sy  de Manchester es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Manchester, Fayez Al-Jaidah, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Edmond Sy , molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Moisés Peña va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Manchester i 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Manchester, Enrique De Lima, col·locà la pilota just a les mans d'en Moisés Peña. El marcador: 6 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sido Cuypers de Manchester va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Gabriel Calfunao de Manchester anava molt fort i col·locat però Moisés Peña no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 7.

Movies

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Movies. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Mett Mohr xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): Movies agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jon Tandrup amb mestria.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En David Torres donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Otto Phettberg va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 163 Minuto 106 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 106 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manoel Corpancho.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Otto Phettberg va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Otto Phettberg va rebre molts aplaudiments. Al minut 80 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Es duien 91 minuts de partit jugats quan Mett Mohr va estar a punt de posar per davant a Movies amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stefan Momčilović va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Movies Moisés Peña va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Movies David Torres va intentar enganyar Stefan Momčilović amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 6 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rudolf Kuepfer de Movies, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefan Momčilović en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Joannes Geleijns va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Movies a la tanda de penals: 6 - 7!