Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647614550

Amistoso (Int.) 647614550 Información oficial sobre el partido 647614550 en Hattrick

11.09.2019 12:30:00

marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido 6 - 0 FC Foosha Alineación oficial del equipo 'FC Foosha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
marianicos f. c. Alineación oficial del equipo 'marianicos f. c.' en el partido 6 - 0 FC Foosha Alineación oficial del equipo 'FC Foosha' en el partido
Tiene un resultado normal 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

marianicos f. c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): marianicos prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Gedminas Krumpliauskas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a marianicos i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 21 minuts de joc. Mentre en Kausik Gupta el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de marianicos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jovan Lazarević va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Als 40 minuts de joc, els nois de marianicos van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kausik Gupta augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): El gol de falta de Kausik Gupta sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 57 i ampliar l'avantatge de marianicos a 5 - 0.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan marianicos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kausik Gupta des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gedminas Krumpliauskas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Gian Piero Plati, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FC Foosha