Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647574632

Amistoso (Int., RC) 647574632 Información oficial sobre el partido 647574632 en Hattrick

04.09.2019 12:25:00

The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 3 - 1 acrd jatf Alineación oficial del equipo 'acrd jatf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido 3 - 0 acrd jatf Alineación oficial del equipo 'acrd jatf' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dunbars

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Dunbars va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gabino Casares va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Ignacy Smacki va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Dunbars.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Alejandro Gatell de Dunbars va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Dunbars per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jamie Pitman, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabino Casares de Dunbars va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jamie Pitman de Dunbars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84 del partit, Jamie Pitman de l'equip Dunbars, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

acrd jatf

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el acrd va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Teodoro Sousa Leitão aconseguint el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostinho Pereira Rego de acrd es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.