Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647453060

Copa 647453060 Información oficial sobre el partido 647453060 en Hattrick

28.08.2019 12:30:00

kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 2 - 3 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kutxi devils Alineación oficial del equipo 'kutxi devils' en el partido 2 - 1 Los_Mataos Alineación oficial del equipo 'Los_Mataos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kutxi devils

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): devils, atacant per l'esquerra al minut 28, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Manuel Hermoso per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Damián Osorio, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. devils es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Fortūnatas Laniauskas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Todor Denčić arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Damián Osorio de devils va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los_Mataos

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Ezio Foppa estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Karl Hardin va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 30.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Karl Hardin va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Los_Mataos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Abraham Shahgeldyan, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Es duien 69 minuts de partit jugats quan Karl Hardin va estar a punt de posar per davant a Los_Mataos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Francisco Maciel Silva va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Abraham Shahgeldyan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.