Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PioFC (119631) - agolopats (1598016) » 647308401: T60/R7

Copa 647308401 Información oficial sobre el partido 647308401 en Hattrick

14.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 7

Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido 2 - 3 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Sociatas Alineación oficial del equipo 'Los Sociatas' en el partido 1 - 0 agolopats Alineación oficial del equipo 'agolopats' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Sociatas

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): David Pedroso va donar a Sociatas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sociatas una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En David Pedroso, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jesús Ortiz Molina va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Adjona 'El Feo' Blanco, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): David Pedroso va marxar per velocitat al minut 31 i va fer una passada de la mort a Adjona 'El Feo' Blanco, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Notis Karkampasis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Jesús Ortiz Molina de Sociatas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

agolopats

Goles Goles

  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del agolopats. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Francisco Bravo va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ángel Manuel Malpaso va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Booker Bruton la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 101 (Gol de contra por el centro): agolopats va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 101, quan Armide Rojas Sánchez, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Booker Bruton va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de agolopats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): agolopats van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Armide Rojas Sánchez des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Booker Bruton va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasil Spasov.
  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, José Caminero de agolopats va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 陈 (Chen) 敬松 (Jingsong) de agolopats va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.