Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Cárcavas (487513) - Real Vértigo (798603) » 647308388: T60/R7

Copa 647308388 Información oficial sobre el partido 647308388 en Hattrick

14.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 7

CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 2 - 0 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Xermade Alineación oficial del equipo 'CD Xermade' en el partido 3 - 0 Real Vértigo Alineación oficial del equipo 'Real Vértigo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Xermade

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Xermade contenien la respiració mentre en Mirko Wulich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el Xermade va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Antônio Luís Avelar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fabrizio Mecarelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Angelo Canegallo quasi dona a Xermade l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Fernando Serrano va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Xermade.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabrizio Mecarelli. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Angelo Canegallo de Xermade va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antônio Luís Avelar de Xermade la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Damien Lebas després que el jugador de Xermade li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Antônio Luís Avelar de Xermade va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Real Vértigo

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Al minut 55 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Vértigo, però Lazar Milojković no va aconseguir transformar-lo en gol.