Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647307738

Copa 647307738 Información oficial sobre el partido 647307738 en Hattrick

14.08.2019 12:00:00

Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 5 - 3 FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 5 - 4 FC Dracom Alineación oficial del equipo 'FC Dracom' en el partido
Tiene un resultado normal 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prjeglükić C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arnaldo Duré, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Prjeglükić se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Prjeglükić va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 16 Eduardo Quero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Prjeglükić equilibrava la balança al minut 72. En Adolfo Gurruchategui, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eduardo Quero, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marian Busuioceanu va anar directament als peus de Patrick Vetter que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 5 - 3.

FC Dracom

Goles Goles

  • 162 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 7 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Alejandro Moral Perez de Dracom marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 en Nikos Efthivolos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Miguel 'El diable' Puig que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Dracom.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 91 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pritam Senapati amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8, Roy Bremner de Dracom va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.