Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647306830

Copa 647306830 Información oficial sobre el partido 647306830 en Hattrick

14.08.2019 12:15:00

Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 1 - 0 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
1 / 9 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 2
0 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
69 % Posesión 90' 31 %
Normal Táctica Normal
Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 1 - 0 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pelusinos F.C. Alineación oficial del equipo 'Pelusinos F.C.' en el partido 4 - 0 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelusinos F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Gan Barzel va donar a Pelusinos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Pelusinos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jetmir Kolili ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Dragutin Moravac va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ahmad Benziane va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Pelusinos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Igor Gago va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eladi Amorós.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eladi Amorós al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jetmir Kolili va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jetmir Kolili per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eladi Amorós va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Matthieu Coquelin de Pelusinos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Allesandro Groos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Ahmad Benziane de Pelusinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Magno Fútbol Club

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3 de partit, Estanislau da Vila quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maurici Lluch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Ruiz Carrillo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37 de partit, Diego Ruiz Carrillo de Fútbol va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.