Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647277487

Amistoso (Int., RC) 647277487 Información oficial sobre el partido 647277487 en Hattrick

07.08.2019 12:45:00

FC Agon Alineación oficial del equipo 'FC Agon' en el partido 4 - 2 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Agon Alineación oficial del equipo 'FC Agon' en el partido 3 - 4 Piacenza C.F. Alineación oficial del equipo 'Piacenza C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,6 % 37,3 % 32,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Agon

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): En Pavle Simić entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Agon, un peu providencial d'en Thomas Hagen va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Pavle Simić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Agon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Thomas Hagen va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Agon al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Arnaud Rabillard. 4 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arnaud Rabillard va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Piacenza C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 32, el jugador visitant Vladislav Pinyaev va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 91 (Gol por la izquierda): En Coré Nava va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Lucas Mayorga va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ture Ivarsson no va ser aprofitada per en Vladislav Pinyaev que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Piacenza va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Coré Nava es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Valentín Loschiavo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Vladislav Pinyaev va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvestre Vilasantar de Piacenza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Zsombor Radics de Piacenza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 92 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvestre Vilasantar va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Piacenza va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.