Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esede Compostela (315612) - El Lugar C.F. (1435875) » 647233019: T60/R6

Copa 647233019 Información oficial sobre el partido 647233019 en Hattrick

07.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 6

Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 2 - 0 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Esede Compostela Alineación oficial del equipo 'Esede Compostela' en el partido 1 - 1 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Esede Compostela

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Xavi Rusiñol va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Compostela.
  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Compostela el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pere Jansà va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Tor Johannessen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sigisfredo Collao va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Compostela va anar a parar a la dreta de l'atac on en Soriano Sanchez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tor Johannessen de Compostela es va guanyar la targeta groga merescudament.

El Lugar C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Juan José Chávez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.