Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Brodas (778750) - Oneitorrr F.C (438079) » 647232994: T60/R6

Copa 647232994 Información oficial sobre el partido 647232994 en Hattrick

07.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 6

Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido 4 - 2 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido 2 - 2 Oneitorrr F.C Alineación oficial del equipo 'Oneitorrr F.C' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,8 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Brodas

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Antonio Abellán va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Brodas empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del Brodas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Antoni Godziński en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Brodas, atacant per l'esquerra al minut 95, va aprofitar el magnífic llançament de Rafael Croxton per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 102 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Brodas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Antoni Godziński progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Antonio Abellán va estar a punt d'empatar per a Brodas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Cesare Bombardi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 el Brodas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Antonio Abellán no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Antoni Godziński quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 232 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 99 quan Antoni Godziński de Brodas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Oneitorrr F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Félix Horbeña de Oneitorrr va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Mislav Sandrk va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 30 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alberto Maestro González al minut 16, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Oneitorrr a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mikel García va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Fermín Sánchez Zarzosa va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Mislav Sandrk que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Mikel García va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Gian Franco Gallelli de Oneitorrr va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.