Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VikingosBlancos (1597141) - Ronsteam (311241) » 647232876: T60/R6

Copa 647232876 Información oficial sobre el partido 647232876 en Hattrick

07.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 6

Reservoir Dogs C.F. Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dogs C.F.' en el partido 5 - 7 Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Reservoir Dogs C.F. Alineación oficial del equipo 'Reservoir Dogs C.F.' en el partido 2 - 3 Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido
Tiene bastante suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reservoir Dogs C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Reservoir s'esgargamellaven dempeus per esperonar Terry Alley que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Atxuri Dorretxipia de Reservoir va fer un bon esprint per escapar-se de Milan Škrabák i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Reservoir aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Erich Florin va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Mihai Ianăş va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Reservoir se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrzej Cybart al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Atxuri Dorretxipia va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Jonas Garcia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 205 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mihai Ianăş va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Erich Florin, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Reservoir per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jonas Garcia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Reservoir va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Terry Alley ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Erich Florin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erich Florin de Reservoir va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Reservoir Ashod Qocharyan no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andrzej Cybart es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Adam-Werner Mette va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Reservoir Julio De Gelas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mihai Ianăş de Reservoir anava molt fort i col·locat però Andrzej Cybart no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.

Ronsteam

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, el Ronsteam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ricart Amer, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Javier De Prados.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricart Amer que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Ronsteam.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Darren Watt de Ronsteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Diego Martínez Ares de Ronsteam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Darius Ainsbury en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Abdulqudus Al-Iriyani de Ronsteam és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En 邢 (Xing) 旭永 (Xuyong) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Ronsteam.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Ronsteam, Adrián Bejega, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 7 al marcador.