Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Academia de Fútbol Alcobendas (802077) - mandriles parmenses (490468) » 647232827: T60/R6

Copa 647232827 Información oficial sobre el partido 647232827 en Hattrick

07.08.2019 12:00:00
Copa: Temporada 60 / Ronda 6

Alcobendas C. F. Alineación oficial del equipo 'Alcobendas C. F.' en el partido 0 - 2 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alcobendas C. F. Alineación oficial del equipo 'Alcobendas C. F.' en el partido 0 - 4 mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcobendas C. F.

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): En Handi Astui va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 64. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Sheyh Mirzo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando García ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Marco Marchionni va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): mandriles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Moses Herrick va desviar el xut final de Benito Amaro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): mandriles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Luis Javier Iniesto va quedar-se sol davant el porter Moses Herrick, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Baptista Mortés va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.