Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 647150101

Copa 647150101 Información oficial sobre el partido 647150101 en Hattrick

31.07.2019 12:00:00

Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 4 - 0 Marítim Tabarca Alineación oficial del equipo 'Marítim Tabarca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Prjeglükić C.F. Alineación oficial del equipo 'Prjeglükić C.F.' en el partido 3 - 0 Marítim Tabarca Alineación oficial del equipo 'Marítim Tabarca' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Prjeglükić C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ali Bhagat ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Prjeglükić es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Prjeglükić va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arnaldo Duré progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Prjeglükić va aconseguir el 3 - 0 quan Marian Busuioceanu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Prjeglükić pel centre va donar un gran resultat: el gol de Patrick Vetter va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Prjeglükić va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Eduardo Quero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Adolfo Gurruchategui, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Juan Luis Vita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillermo Valdaliso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gille Lagendre de Prjeglükić la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Roca.

Marítim Tabarca

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Manuel Fernández Pacheco va fer una magnífica centrada, però la rematada de Dani Miranda va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Manuel Fernández Pacheco va rebre molts aplaudiments. Al minut 58 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.